Nøkkelpersoner - Araca Energy ASA

Ledelsen i ARACA

Harald Sætvedt, Administrerende direktør:

Sætvedt har 20 års erfaring fra Investment Banking, inkludert Pareto Securities og Clarksons Platou Securities, hovedsakelig innen olje og gass.

Styret i ARACA

Rashid M. Ibrahim, Styrets leder:

Ibrahm studerte ved American University i Beirut og fullførte kjemistudiene der i 1975. Ibrahim er britisk statsborger og har bodd og arbeidet i London siden 1992.

Ibrahim startet sin karriere i Saudi-Arabia innen administrasjon og management av entreprenører og leteselskaper. Han jobbet senere for en gruppe selskaper innen generelle kontraktsoppdrag.

I 1992 etablerte han, sammen med Mohamad Ajami, selskapet Levant Group i London. Selskapet er et investeringsselskap rettet mot olje-, gass-, og mineralutvinning i CIS-regionen, Afrika og Midtøsten.

Abdulkareem Al-Mutawa, Styremedlem:

Etter fullførte studier innen økonomi og statsvitenskap fra Iowa University og Kuwait University startet han sin karriere for Kuwait Fund for Arab Economi Developement. Kuwait Fund er en statlig aktør i Midtøsten og spiller en sentral rolle i finansiell og teknisk bistand for utviklingsland. Al-Mutawa jobbet som seniorøkonom og rådgiver for generaldirektøren i fondet.

Al-Mutawa jobbet så for egne selskaper i privat sektor i Kuwait og Midtøsten. I tillegg representerte han flere internasjonale flyselskaper, entreprenørselskaper, telecomselskaper og annen teknologisk industri.

Al-Mutava har alltid hatt tette bånd til Kharafi-gruppen hvor han besitter flere sentrale styreverv i selskaper som at Al Mal Investment i Kuwait, MACsa i Tunisia, Kuwait Pipe & Oil Industries i Kuwait, Hail Real Estate Co i Saudi-Arabia, og Al Qebla Al Watya i Kuwait. Han sitter også i styret til Industrial Bank of Kuwait og Falcon Aviation i Sveits.

Kristina Stehling, Styremedlem:

Stehling er administrerende direktør for Crossing Borders Ltd., et konsulentselskap rettet mot telekommunikasjon, fornybar energi, infrastruktur, samt olje og gass i de asiatiske markedene.

Stehling var direktør og lobbyist for Cable and Satellite Industry of Asia (CASBAA) fra 1998 til 2000. Der jobbet hun med å tilrettelegge for etablering av vestlige kringkastingsselskaper i Sørøst-Asia, Kina, Japan og India. I perioden 1993-2000 jobbet hun som lobbyist i Asia for BAA plc, Hughes Satellite Corporation og Hughes Network Systems, samt Lagardere Group og Lurssen Corporation.

I dag jobber hun med strategisk rådgivning for Europeiske selskaper innen fornybar energi i Sørøst-Asia og Kina.

I perioden 1986 til 1994 jobbet hun som seniorprodusent for ABC og NBC News. Hun har bodd og jobbet i USA, Filippinene, Korea og Midtøsten. Hun er utdannet ved University of the Philippines og har en master i tv-journalistikk fra Columbia University i USA. Stehling behersker flere språk og er aktiv medlem av Asia Womens Mentoring Circle, en frivillig organisasjon for entreprenørskap blant kvinner i Asia.

Olivera Ilincic, Styremedlem:

Illincic har hatt flere stillinger innen bank og finanspolitikk i sentralbanken og statsadministrasjonen i Serbia. Hun har også jobbet med konsulenttjenester mot kommersielle aktører i landet.

Fra 2009 har hun jobbet som administrerende direktør i Olints Consulting, basert i Belgrad, Serbia. Hun har jobbet med rådgivning innen management og finansielle tjenester i det britiske markedet. Hun er ansvarlig for all forretningsområder med spesielt fokus på utvikling av kreative løsninger for klienter.

Illincic er lidenskapelig opptatt av godt lederskap og organisasjonsutvikling. Hun er også medlem av styret i Victoria Group, en av Serbias ledende selskaper innen jordbruksindustrien i regionen. Selskapet består av ti bedrifter under felles lederskap.